TH_24_REV.jpg

Thairapy : The Salon

Thairapy is a salon designed for a dear friend and client who was looking to move into a rented space and had only three weeks to convert a pet food and accessory store into a salon with loads of personality and warmth.

 

The project was completed in the midst of the covid lockdown with minimum labour on site and plenty of video calls. The outcome is an airy and sunlit space that is filled with the best kind of decor; plants, that not only purify the air but also keep the space looking fresh and inviting.

 

Reduce, Reuse and Recycle.

 

Working on a limited budget and schedule, we up-cycled a lot of the elements from the client's old salon while keeping with the central idea and look of a green haven. We wanted to create a space that would not only be warm and comfortable for the clients of the salon but also one that would feel like home to the stylists.

Status : Completed

Design Team : Meghna Gilani, Prashant Prabhu

Construction Team : Awadhraj Mourya

Images : Anuja Kambli

EXTERIOR VIEW OF SALON
EXTERIOR VIEW OF SALON
press to zoom
EXTERIOR VIEW OF SALON
EXTERIOR VIEW OF SALON
press to zoom
SALON ENTRANCE
SALON ENTRANCE
press to zoom
APPOINTMENTS AND RECEPTION
APPOINTMENTS AND RECEPTION
press to zoom
INTERIOR OF SALON
INTERIOR OF SALON
press to zoom
INTERIOR OF SALON
INTERIOR OF SALON
press to zoom
INTERIOR OF SALON
INTERIOR OF SALON
press to zoom
INTERIOR OF SALON LOOKING TOWARDS THE SPA SECTION
INTERIOR OF SALON LOOKING TOWARDS THE SPA SECTION
press to zoom
WAITING AND PANTRY
WAITING AND PANTRY
press to zoom