Banerji Residence

A project for a fun, young couple on a tight budget of time and money. Done within a month, the project brief was to convert this compact apartment layout of two bedrooms into a spacious, warm home which reflected the personalities of the clients. Enclosing balconies, tearing down walls, curating furniture and artwork along with a touch of color makes this a home with a great view, both in and out.

 

Status : Completed

Design Team : Meghna Gilani, Prashant Prabhu

Construction Team : Zamir Shaikh

Images : Sameer Tawde

 

LIVING SPACE CORNER DETAIL
LIVING SPACE CORNER DETAIL
LIVING SPACE
LIVING SPACE
LIVING SPACE
LIVING SPACE
LIVING SPACE
LIVING SPACE
LIVING SPACE LOOKING TOWARDS BALCONY
LIVING SPACE LOOKING TOWARDS BALCONY
LIVING SPACE LOOKING TOWARDS DINING
LIVING SPACE LOOKING TOWARDS DINING
DINING SPACE
DINING SPACE
VIEW TOWARDS KITCHEN PASSAGE
VIEW TOWARDS KITCHEN PASSAGE
LIVING ROOM STORAGE DETAIL
LIVING ROOM STORAGE DETAIL